Simple details makes the difference

Atelier Krogbeck, Alvhem 5Atelier Krogbeck, Alvhem 7

All photos are taken from Alvhem

Jeg bliver altid fascineret af, hvordan nogle mennesker formår at indrette sig så flot på så lidt plads, uden det ser for sammenpresset og rodet ud. Denne bolig er lille, men alligevel gør de simple detaljer, at lejligheden ser så fin og ikke mindst detaljeret ud, uden at blive for kedelig. Her refererer jeg til de to-farvede vægge. Jeg synes det giver sådan en fin effekt, og gør samtidig også boligen mere personlig, idet der er valgt forskellige farver i hvert rum. Hvad synes i?

Atelier Krogbeck, Alvhem 3Atelier Krogbeck, Alvhem 1

Translation
I’m always fascinated how some people manage to decorate their small apartments so gracefully and yet detailed, without it getting all messy and squeezed together. This apartment is small, but somehow there are many simple details. Here I am referring to the two-colored walls, which also gives a personal touch – what do You guys think?

 

Atelier Krogbeck, Alvhem 2Atelier Krogbeck, Alvhem 6Atelier Krogbeck, Alvhem 4

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on 

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s