Spot, strategy, purchase!

Photos taken form Pinterest

Det er Black Friday i morgen, hvilket byder på tilbud, kaos og mange mennesker. Black Friday er ikke noget jeg har været så meget til før – sidste år købte jeg en julegave, og mere blev det ikke til. Jeg må dog indrømme, at der er mange gode tilbud rundt omkring, som klart er værd at udnytte, om det enten er julegaver eller ting man står og mangler selv. Jeg har lavet en lille guide til at finde de bedste tilbud.

Julegaver
Find ud af hvad dine kære ønsker sig, så kan du måske spotte en ting eller to, som ellers havde været for dyr at give, men som Black Friday giver en pris man har råd til at betale.

Kig tilbudsaviserne igennem
Der er rigtig mange tilbud til Black Friday, og det kan virke lidt som en jungle, men der findes heldigvis hjemmesider, som samler de mange tilbud, og derved giver bedre overblik. Jeg plejer at finde de butikker jeg godt kan lide, og så derefter se hvad de har af tilbud på dagen.

Gør klar inden det går løs
Mange butikker har offentliggjort deres mange tilbud i god tid, hvilket betyder man kan samle sin indkøbskurv før det hele går løs, og derved være sikker på man får sine varer inden de bliver udsolgt.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s