I’m back!

Der har været meget stille på bloggen i lang tid efterhånden. Grunden til dette er, at min computer har været til reparation – igen, igen! Man kan godt blive lidt træt af sådan noget – specielt når man ikke hører noget fra værkstedet, for så at finde ud af, at computeren har været klar en uge – det lidt op ad bakke engang i mellem… Men nu er jeg tilbage, og jeg må indrømme at jeg virkelig har savnet at lave indlæg. Det har kriblet i fingrene! Dette er blot en hurtig update, for at fortælle jeg er back in business, så i kan glæde jer til en masse gode indlæg ❤

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s