Crush on Menu cube candle holder

Jeg kom forbi Illumsbolighus forleden, og skulle selvfølgelig liiiiige ind og kigge. Der faldt jeg over denne lysestage fra Menu, som jeg blev forelsket i ret hurtig! Den ser ikke ud af meget, men synes den er simpelthen så fin, specielt fordi den netop ikke ligner den klassiske lysestage. Den er også flot hvis man har flere, og derved kan stable dem, som i kan se på billederne.

Photos taken from here and here

Translation
I recently went to Illums Bolighus, where I found this pretty candle holder from Menu. The design is so simple, but yet so pretty, and especially stands out because it doesn’t look like the classic candle holder. The

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s