Beautiful place with simple details

alvhem 3alvhem 1alvhem 2

All photos taken from Alvhem

Fandt denne flotte bolig forleden, og blev simpelthen nødt til at vise den. Jeg er vild med, hvordan de malede vægge, tapeten og de ellers tunge trædetaljer spiller sammen. Normalt kan mange træmøbler hurtigt virke meget tunge, men her har man formået at få det hele til at spille rigtig godt sammen, specielt også fordi der ikke er så meget dekoration i form af tingel-tangel og billeder på væggene. Her er det de møblerne og væggene der skaber detaljerne.

alvhemalvhem 5alvhem 6
Translation 
Found this beautiful home the other day, and I simply had to show it. I love the painted walls, the wallpaper and the otherwise heavy wood details, and how they all combined work really good together. Normally, many wooden furniture may get very heavy look, but here they have managed to create a cozy atmosphere. Here it’s the furniture and the walls/wallpaper that create the details.

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s