DIY spice-containers

krydderier 1 - atelier krogbeck

Jeg ville lige vise jer vores fine krydderiglas. Jeg er en sucker for guld og kobber lokket, så de skulle selvfølgelig have dem med guld, nu når de havde den i Tiger. Jeg har indtilvidere bare sat hvide navneskilte på, men kunne egentlig godt tænke mig dem i gennemsigtig eller sorte ligesom de her.
De er nemme at lave: anskaf dig de glas  du godt kunne tænke dig, og så printer du såmænd bare en dymo-skilt ud. Man kan også bruge fine klistermærker, hvor man kan skrive det på selv – det er kun fantasien der sætter grænser.

krydderier - atelier krogbeck
Translations
I just wanted to show you my spices – or the glass in which I keep my spices. I love the gold or cobber look, therefor it was love-at-first-sight, when I saw these in Tiger. So far I’ve made the white name-tags, but I actually want some in see-through or black like these ones.
They are very easy to make: choose the kind of containers you want and them print out a name-tag with a dymo-printer, or sticker where you can write the name yourself.

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on 

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s