Favorit interiør butikker på nettet

Titlen på indlægget siger lidt sig selv. Jeg vil nemlig hinte til mine yndlings butikker på nettet, når det kommer til bolig og interiør. De fleste af dem kender i måske allerede, men der er måske en grund til de er blevet så populære: de har bare nogle fine ting og sager!

Designdelicatessen
Første butik er Designdelicatseen – i har måske lagt mærke til jeg har linket til den i flere sammenhænge her på bloggen? De har et enormt udvalg af varer – der er ikke det de ikke har. Det jeg også kan lide ved Designdelicatessen er, at de rummer flere prisklasser. Priserne strækker sig nemlig fra de helt ekstreme som over 500.000 kr. for et bord (i kan se det her) til priser som os normale dødelige kan betale.

Hill Street
Hill Street er en butik jeg stiftede bekendtskab med dengang de havde butik på Nørrebro. Her købte jeg nemlig min højt elskede klips lampe, som i kan se her.  De har mange flotte møbler og små dekorationstingel-tangel med et råt boheme-look.

Retrovilla
Denne lille fine butik finder man i de hyggelige sidegader inde i indre København. Retrovilla byder på to-die-for tapeter, men også fine grafiske print til væggene, som man ikke støder på andre steder. Udover den fine butik, byder butikkens instagramprofil på mange super flotte og inspirerende billeder, som jeg nogle gange tager mig selv i at kigge på i lang tid.

Stilleben
Sidste butik i denne omgang er Stilleben. Butikkens prisleje ligger generelt i den lidt dyrere ende, men byder til gengæld også på fine ting, hvor mange af mærkerne og designerne ikke er nogle man støder på hver dag.  Derudover synes jeg selv, at butikkens udvalg af plakater er rigtig godt – det er bl.a. her jeg købte mit fine linoleumstryk fra Monika Petersen, som i kunne se i dette indlæg.

 

 

Translation
This blogpost has my favorite interior stores in focus. You may know some of them, since they have gotten quite popular the past few years.

Designdelicatessen
The first store is Designdelicatseen – you may have noticed that I have linked it to it in several contexts here on the blog? They have a huge selection of items – they have everything. What I also like about Designdelicatessen is that they have a broad price range. They have prices from the very extreme to over 500,000 DKK for a table (you can find it here) and prices that normally mortals can afford.

Hill Street
Hill Street is a store I got acquainted with when they had a shop at Nørrebro.It wasin this shop I bought my beloved clamp lamp, as you can see here. They have a lot of beautiful furniture and small decoratives with a raw bohemian look.

Retro Villa
This small shop can be found in the cozy small streets in inner Copenhagen. Retrovilla offers two-die-for wallpaper, but also fine graphic print, which I have not seen anywhere else. In addition to their shop, the shop’s Instagram-profile offers many beautiful and inspiring images, which I sometimes take myself to look at for a long time.

Stilleben
The last store is Stilleben. The store’s prices are generally in the slightly more expensive end, but on the other hand, they also offer things from designers you don’t encounter everyday. Furthermore, I think the shop’s selection of posters is very good – it was here I bought my linoleum print from Monika Petersen, as you might have seen here.

Atelier Krogbeck

 

don’t forget to follow me on
logo_b

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s