Learning from Japan exhibition

Jeg har endelig fået set den fine udstilling “Learning from Japan”, som kan ses på Design Museum Danmark (nogle af jer kan måske huske jeg omtalte den i dette indlæg). Udstilling har været der længe – siden oktober 2015, men lukker altså her i 2017, så det er snart sidste chance hvis man vil ind og se den.
På selve udstilling kan man se fascinerende Japansk kunst – alt fra tegninger, malerier, keramik og møbler. Derudover er der udstillet dansk kunst og håndværk, som er inspireret af Japansk stil, og det er virkelig sjovt at se hvor stor indflydelse Japan har haft på dansk design, og blandt de helt store danske designere. Jeg vil klart anbefale udstillingen til alle de design og kunst interesserede derude. I kan læse lidt mere om museet og udstilling her.
psst – hvis du er under 27 eller studerende er der gratis adgang 😉

Atelier Krogbeck 2

Translation
I have finally visited the “Learning from Japan” exhibition at the Design Museum Danmark (some may recall I talked mentioned the exhibition in this blogpost).
The exhibition have been running a long time by now – since October 2015, but it closes in 2017, therefor it’s the last chance to see it.
The exhibition itself is fascinating. You can see a broad range of Japanese art. Furthermore, Danish art and artcrafts are displayed to show the Japanese influence in Danish design and art. I would recommend the exhibition to all art- and design interested people out there. You can read more about the exhibition here.
psst- if You are under 27 or a student the entrance is free 😉

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

11 meninger om “Learning from Japan exhibition

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s