Things to do in October

Så er vi kommet ind i en ny måned, og det byder selvfølgelig på en ny liste med ting jeg vil få Oktober måned til at gå med. Udover at vi er kommet ind i Oktober, så synes jeg at oktober er den første måned som rigtig betyder efterår; efterårsferie, mørkere tider, røde og orange blade på træerne, og ikke mindst halloween.

1. Kulturnat i København
Jeg skal så meget til kulturnatten i København i år. Jeg har altid været til kulturnat siden jeg var helt lille og mine forældre tog mig med, så selvfølgelig skal jeg også det i år. Det fede ved kulturnat er, at mange ting, som normalt er lukket for offentligheden, har åbent. Derudover, er der ofte en masse gode tilbud og ting man kan prøve at lave, og det er altid hyggeligt med en øl eller 10 i løbet af aftenen med vennerne.

2. Halloween i Tivoli
En ting som jeg også plejer at gøre i oktober er at tage i Tivoli. Tivoli bliver pyntet simpelthen så fint op, så en sviptur til Tivoli i Halloween skal der også lige være plads til. Nu er jeg også stadig glad for forlystelser, og der er det fedt at det endnu ikke er blevet for koldt til at få en tur eller to.

3. Komme tilbage i form
Jeg har altid dyrket sport eller trænet, men på det seneste har det haltet lidt med at komme ned i fitteren. Det må der laves om på, så derfor har jeg nu i hvertfald 2 (hvis overskud 3) dage hvor jeg SKAL ned og træne. Så må vi se hvor godt jeg kommer til at følge det.

image1

Translation
We have now entered a new month, which offers a new list of things to do in October. I think that October is the first month that really means autumn; autumn break, darker times, red and orange leafes on the trees, an halloween. 

1. Cultural night in Copenhagen
Every year Copenhagen opens up by night. I have went almost every year, also when I was younger, therefor going have become sort of a tradition. The cool thing about the Kulturnatten is that a lot of institutions that normally are closed to the public opens up. Furthermore, there are always good discounts and its nice to end the night with a beer or  ten with friends.

2. Halloween in Tivoli
Another thing I usually do in October is to go to Tivoli. Tivoli opens up again, but with beautiful halloween decorations all over the park.

3. Get back in shape
I have always trained or exercised sport, but lately I have been quite lazy on that point. This month I have at least 2 days of training each week scheduled, and when the month over we’ll see how good I was.

 

Atelier Krogbeck

Don’t forget to follow me on 

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s