Et lille lørdagstip

Idag ville jeg egentlig have vist nogle før- og efter-billeder af vores lejlighed, nu hvor vi så småt er ved at være på plads. Desværre er alle mine billeder på computeren forsvundet – så ked af det :((((((( Så det må I have tilgode til når jeg forhåbentligt har fundet en måde at få dem tilbage på. Derimod får i lige et lille lørdagstip. Designdelicatessen har nemlig flyttesalg i deres butik på Frederiksberg Alle, og nu er det ved at være sidste chance for at gøre et kup. Derfor kan man spare helt op til 70%! Det er jo svært at sige nej til, så kan være jeg selv lige skal forbi butikken og lure lidt 😉

Hvis I ikke allerede kender Designdelicatessen er det ved at være på tider, for de har virkelig bare alt, når det kommer til boligting. De har nemlig en hjemmeside, hvor man hurtigt finder ting, der ryger i indkøbskurven.

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s