Hygge-inspo

Det er fredag, den står på weekend, og det betyder hygge. Jeg elsker at hygge, og der er intet hyggeligere end at ligge foran fjerneren, hygge med vennerne, sove længe under den varme dyne og tage et glas vin eller kaffe på terrassen mens vejret stadig holder til det – dog med et tæppe eller to.

All photos are from Pinterest and can be found here

Translation
It’s friday, it’s weekend, equal ‘”hygge”. I love “hygge”, and there is nothing cozier than lay in front of the TV, hanging out with friends, sleep for hours, and have a glass of wine or coffee out on the terrace, while the weather still allows it – but with a blanket or two.

 

Atelier Krogbeck

Don’t forget to follow me on
logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s