Plants, plants, plants!

Plantsplants 1plants 2

1 · 2 · 3 · 4 · 5

Min computer gik pludselig død sidste weekend, og har været til reparation i løbet af ugen, dette er forklaringen på den manglende aktivitet, beklager. Men, nu kan jeg gå i gang igen, og denne omgang byder på planter. Stueplanter har fået et kæmpe comeback de seneste par år, og må da indrømme at jeg også er hoppet med på bølgen og har fået skaffet mig et par fine af slagsen. Jeg har vedlagt nogle billeder, som kan inspirere lidt til hvordan man skal style sin bolig med planter, da jeg ofte synes at planterne kan komme til at stå alene, eller malplaceret, hvis man ikke får den ordeneligt inkorporeret med resten af rummet.

Translation
My computer has been at a repair-workshop the past week, since it suddenly stopped working last weekend. This is the reason for the lack of activity here on the blog. BUT, not I am back ad this post is all about plants. It has become very popular to have indoor plants the past few years, and I have therefor attached some inspiring photos os how to incorporate plants in the styling of your home. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s