Mood

Mood - Atelier Krogbeck

Photo taken from Pinterest

Jeg starer på uni igen i morgen, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen. Selvom jeg til tider hader at læse, skrive forbandede lange opgaver, eksamener og ikke mindst den lange transport tid for mit vedkommende, så glæder jeg mig. Jeg har været så heldig at finde et studie jeg er rigtig glad for rent fagligt, selvom jeg ikke ved hvad jeg konkret vil bruge uddannelsen til endnu, så er det uddannelsen som jeg helst vil være på. Jeg kender mange som vælger en uddannelse fordi de tror det måske kunne være noget, eller fordi de bare gerne vil igang, men de ender alle med at springe fra i løbet af studiet.

 

Translation
I go back to the University tomorrow – and I am so excited. Even though I hate studying, write long papers, exams and the long time of transportation just to get there. Despite this, I am very excited to go back. I have been so lucky to find a study I actually like. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s