Things to do in September

Vi er nu gået ind i september måned, hvilket byder på en ny liste med ting og gøremål jeg vil lave i September. Jeg starter igen på uni i denne måned, efter en lang sommerferie spækket med arbejde, så jeg glæder mig til at komme tilbage til studie, og til at lave noget andet end arbejde – nu bare en anden form for arbejde vel.

 

Atelier Krogbeck

This photo is from Rome – a travel guide is coming up sometime next week

 

1. Museumsbesøg
Jeg vil besøge Design Museum Danmark. Jeg har været der før, men fik øjnene op for museet igen, da jeg tilbage i august var i Grønnegårds teatret, som foregår i haven på Design Museet. De har pt. også en udstilling, hvis plakat jeg synes er noget så fin, og har planer om jeg skal have op og hænge, som nogle af jer måske læste i dette indlæg.

2. Slappe af
Som førnævnt, har sommerferien stået på mere arbejde i stedet for ferie og afslapning, så jeg glæder mig til at jeg går tilbage til kun at arbejde hver 14. dag – selvfølge kommer studiet til at fylde en del, men når jeg får lavet en masse i toget til uni, så har jeg ofte “fri” når jeg kommer hjem. Det bliver dejligt!

3. Hængt plakater op
Nu har de stået på købmandsdisken for længe – nu skal de op!

 

Translation
A new month equals a new list of “things to do”. I start at the University once again, after a long summer break filled with work, therefor I look forward to starting to study again, despite the, sometimes, heavy work loads at the University.

1. Visit the Design Museum

2. Relax

3. Get my posters on the wall

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s