Mine seneste erhvervelser plakat-wise

Processed with VSCO with f2 preset

Chanel  · Monika Petersen ·  Piet Hein · Flora Danica 

Boliger uden noget på væggene er kedelige, i min optik. Jeg kommer også fra et hjem hvor der ikke er en eneste plet på væggen som ikke er dækket med kunst. Det har jeg taget til mig, og derfor skal jeg så hurtigst muligst have noget op på mine vægge i den nye lejlighed. Når det så er sagt, så skal det lige siges at det er svært at finde de helt rigtige ting at hænge op. Jeg kigger adskillige steder – og har da også fundet en del ting som kunne være fine at få hængt op, men så er det enten for dyrt eller jeg bare ikke får taget mig sammen til at købe det, for hvis nu man fandt noget bedre?
Billedet ovenover er mine seneste erhvervelser. Jeg skal have lidt flere, for vi skal også have noget til at hænge over sofaen. Næste skridt er så at finde ud af hvordan de skal hænge. Jeg for øvrigt tilføjer links, hvis i skulle blive inspireret til selv at købe en af dem 😉 Næste køb er plakaten fra Designmuseets nuværende udstilling Learning from Japan.

 

Translation
A home without anything on the wall is boring, according to me. Therefor I want something on my walls in the new apartment, as soon as possible. The only problem is that I find it difficult to find the perfect pieces. I have found several posters I like, but what if I find something better?
The photo above shows my recent purchases. I need a couple more posters. Next step, or problem rather, is where to hang them – in which order? My next buy is the poster from the exhibition from the Design Museum Learning from Japan.

 

Atelier Krogbeck

4 meninger om “Mine seneste erhvervelser plakat-wise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s