Podcasts jeg lytter til

Det er høre podcasts er stadig nyt for mig. Dem af jer som har fulgt med på bloggen fra starten kan måske huske mit “Ting at lave mens man lytter til podcasts“-indlæg, hvor jeg fortalte om min nyfundne yndlings sidebeskæftigelse når man laver ting og sager. I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om de podcasts jeg lytter til.

Anders og Anders
Anders Lund Madsen og Anders Breinholt’s podcast handler om alt og ingenting, om skøre forsøg som at vacumpakke mennesker og hyggelige snakke med folk som Thomas Helmig.

Bag om København
Denne podcast er måske en af de lidt nørdede, men ikke mindst interessant. Københavns biblioteker står bag indholdet, som handler om det gamle København. Der fortælles historier om alt fra slavehandlernationen til livet som prostitueret, eller med andre ord, som fruentimmer. Ud over at høre om København og de nogle gange skæve eksistenser, som har boet her, så er podcasten ikke så lang, og er god at have i ørerne til busturen.

Thomas Skov: Jeg er mobil afhængig
Thomas skov har indset han er for meget på telefonen og opsøger dels en ekspert, men også mennesker som en hjerne kirurg, skuespiller og filminstruktører for at hjælpe ham med at vænne sig af med telefonen, og være bedre til at være i nuet.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s