Crush on Cacao Eyes

Olle Eksel

Photo taken from Someform

Jeg er blevet helt forelsket i plakaten ved navn Cacao Eyes, som den svenske illustrator Olle Eksell står bag. Plakaten findes i mange variationer, og jeg skal helt sikkert have klikket en hjem, når jeg kommer tilbage fra ferie! De hurtige har måske luret, at plakaten også var at se i søndagens indlæg 45 square meters of heaven 😉

 

Cacao Eyes, Olle Eksell - Atelier Krogbeck

Black and white poster · Gray poster · Gold poster

 

Translation
I have fell in love with this poster, which goes by the name Cacao Eyes, by Swedish illustrator Olle Eksell. The poster comes in various designs and colors, and I am definitely  purchasing one when I get back from my holidays! Maybe You saw the poster in my blogpost 45 square meters of heaven?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s