Mood

Rom Mood - Atelier Krogbeck

The photos are taken from Pinterest and can be found right here!

I aften tager vi på ferie – kan i gætte hvorhen? Vi skal selvfølgelig til Rom! Jeg glæder mig helt vildt meget! Det er første ferie hvor det bare er mig og kæresten alene, så det skal bare nydes. Derudover så glæder jeg mig til at spise massere af gelato, pizza, pasta og alle de andre typiske italienske retter, og udforske Rom. Jeg har været der før, men det er 10 år siden. Føler mig helt gammel, når man kan sige noget er 10 år siden, haha.

 

Translation
Tonight my boyfriend and I are going on vacation – can you guess the destination? We are going to Rome, of course! I am so excited. It is the first vacation my boyfriend and I have for our selves. I look forward to eat lots of gelato, pizza, pasta and all the other Italien dishes, and of course see Rome. I have been to Rome once before, but it is 10 years ago. I feel quite old, when You can say something is 10 years ago haha.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s