45 square meters of heaven

Atelier 1

Atelier 2

Atelier 3

Atelier 4

Atelier 5

All photos are taken from Alvhem

Faldt over denne fine lejlighed. Synes den er virkelig godt ‘velkomponeret’, af en bare 45 kvadratmeters lejlighed! Der skal nemlig ikke meget til at der kommer til at virke for rodet, i sådan en lille bolig, men det er fandme klaret godt her. Man har formået at have både køkken, spisebord, stue OG et lille arbejdsbord i samme rum! Det er imponerende, og det virker hverken rodet eller for kedeligt (hvilket mange vælger at gøre med små lejligheder – se bare soveværelset). Normalt er jeg slet ikke til så minimalistisk boligstil, som holdes i soveværelset, men lige her synes jeg faktisk det virker. Det er et meget lille værelse, og det at det hele er holdt hvidt, fra gulv til loft, er måske med til at holde rummet køligt og afstressende.  Hvad synes i om lejligheden?

 

Translation:
I really like this ‘well-composed’, of only 45 square-meters, apartment! It does not take much for a small apartment to seem messy, but must say it is really well done here! Somehow, it has been possible to have both the kitchen, dining table, livingroom AND a little work space in the same room. That is impressive. What d you guys think of the apartment?

 

Atelier Krogbeck

En mening om “45 square meters of heaven

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s