Lørdagstip

Alphabet mugs, Royal Copenhagen - Atelier Krogbeck

You can buy the mugs right here

Royal Copenhagen har igennem årene lavet enormt mange fine stel, og stel som stadig er populære idag – se selv Blå Blomst, som er udgået fra produktion. Royal Copenhagen har lanceret en ny serie – alfabet krus, som jeg tror kan gå hen og blive ret populære. Alle  krus har et bogstav, og koster 549 kr. Synes de er meget fine, og kunne da godt tænke mig et med mit forbogstav og min kærestes.

 

Translation:
Royal Copenhagen have launced a new serie og mugs – alphabet mugs, which I think will be quite popular. All mugs have a letter each, and costs DKK 549. I would like some myself, one with my initial and one with my boyfriends. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s