Sofabordsjagt

Vi har nu boet i den nye lejlighed et par måneder, men har ikke noget sofabord – eller vi har et sofabord, men det var et lille bitte et jeg købte til ingen penge, som kun skulle være midlertidigt, indtil vi fandt et andet. Vi har bare ikke fundet et endnu. Jeg har kigget adskillelige steder; Lauritz, diverse bolig butikker, genbrugsbutikker, supermarkeder, på internettet, you name it. Jeg har også fundet rigtig mange flotte sofaborde, men så har de været for dyre, for små eller ikke passet ind i resten af lejligheden. Der har også været flere borde, som jeg har været enormt tæt på at købe, men så synes jeg alligevel ikke det skal være det… Nedenunder kan i se et lille udpluk af de mange borde jeg har kigget på i forskellige prisklasser.

Sofabord - Atelier Krogbeck

1 · 2 · 3 · 4 · 5

 

Translation
I have been looking for the perfect coffee table for our new apartment. I have been looking everywhere; flea market, webshops, secondhand shops, you name it, but i have not found the perfect table yet. I have found lots of tables I like, but then they have been too expensive, too small, or not in the style of the rest of the living room. Some of them I have been very close to buy, but at the checkout always changed my mind… Above you can see some of the many tables I have been looking at. 

 

Atelier Krogbeck

2 meninger om “Sofabordsjagt

  1. Er helt forelsket i bord nr. 2, det er godt nok fint! Det er farligt at gå ond på din blog, for man bliver bare vild med alle de ting du viser frem.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s