Things I want to do in August

Nu er vi kommer ind i en ny måned, og det er derfor blevet tid til at kigge på hvilke ting jeg vil bruge min tid på denne måned. Jeg synes ofte, at der er en masse ting jeg gerne vil nå, men når dem aldrig, og så bliver det hele udskudt… Det er sket alt for meget på det seneste. Specielt i forhold til min kæreste og mins bolig. Vi flyttede ind i Maj, men har stadig ikke fået de sidste ting på plads – og det er ikke småting som ‘hvor skal potteplanten stå’, men at få lavet klædeskab og sådan nogle praktiske ting.

1. Jeg vil på Louisiana – den var vidst også på Juni måneds liste, men har bare ikke fået tid til at komme afsted endnu.

2. Vi skal holde housewarming for familien. Hvis alle kommer, bliver vi 17 mennesker, som vi på en eller anden måde skal få plads til i vores lille lejlighed. Og det er oven i købet kun forældre, bedsteforældre og søskende som er blevet inviteret. krydser fingre for godt vejr, så vi måske kan rykke selvskabet udenfor i gården.

3. Jeg skal på ferie! Nu har jeg arbejdet hele sommerferien, så nu er det tid til lidt ferie. Min kæreste og jeg rejser nemlig til Rom, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har tænkt mig at lave en rejseguide når vi er kommet hjem, så keep postet!

4. Jeg VIL have lavet vores “klædeskab færdigt”. Vi har købt en kommode, hvor der ovenover kommer til at hænge et tøjstativ, som er monteret på væggen. Det er tiltrængt, så vi kan få noget mere plads i soveværelset.

 

Translation:
We have entered a new month, which leads us to my to-do list for August. I generally think that the things I decide I want to do never gets done or just gets postponed…

1.  I want to go to Louisiana – I think this was on my June-list as well, but I never went.

2. We are having a small housewarming party for our closest family. If everybody comes, we are have to squeeze 17 people into our small apartment. I hope the weather is with us, so we can move the party outside.

3. I am going on vacation! We are going to Rome, my boyfriend and I, and I cannot wait!

4. I want out closet to be completed.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s