My 2nd hand items

Atelier Krogbeck - Chr. VIII, Holmegaard, Berlinois

 

Hvis der er én ting som sommeren rigtig byder på, er det loppemarkeder. Jeg har været rundt og kigge, ikke efter noget specielt, men bare ting og sager der kunne være fine at have derhjemme. På Bornholm fandt jeg disse 8 flotte Chr. VIII glas fra Holmegaard. Glassene er blevet produceret fra år 1867 til ca. 1930, så det er nogle gamle sager. Det var rødvinsglas jeg var så heldig at finde til en god pris, så nu er jagten for alvor gået ind, for at finde nogle fine hvidvinsglas med grøn cuppa.

 

Translation
Summer equals flea markets! I have been at several flea market during the summer, not looking for anything in particular. When I went to Bornholm I found these beautiful Chr. VIII glasses made by Holmegaard. The glasses were produced between 1867 and 1930, so it is some very old glasses. 

 

Atelier Krogbeck

2 meninger om “My 2nd hand items

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s