Ting jeg vil lave juli måned

Denne måned stor i sommerens tegn – og så håber jeg vejret er med mig! Med en vellykket sidste eksamen forleden, har jeg officielt haft sommerferie et par dage. Som studerende kommer meget af sommerferien desværre til at stå på en masse arbejde, så derfor skal fridagene nydes i fulde drag.

1. Jeg skal på ferien – Trods meget arbejde, har der sneget sig en lille uge ind i kaldeneren som står på Bornholm med familien, så jeg håber at det gode vejr kommer med mig til den lille solskinsø.

2. Jeg vil på stranden.

3. Jeg vil læse min næste bog færdig – har nemlig planer om at gå i gang med Harper Lee’s Dræb ikke en sangfugl. Og så håber jeg ikke at læse projektet bliver ligeså langt som sidste bog jeg var 8 mdr. om at læse færdig…

4. Jeg vil begynde at træne igen – efter eksamensperioden har det haltet en hel del med træningen. Jeg kan enormt godt lide at træne, jeg får energi af at træne, men med pressede eksamener er det desværre ikke blevet til så meget 😦

5. Jeg vil drikke kolde drinks med veninderne til housewarming i den nye lejlighed, som så småt begynder at ligne et hjem fremfor en byggeplads.

Atelier Krogbeck - July wishlist

Translation
July month equals summer, and with a great last exam last week, I can officially begin my summer plans.

1. I am going on vacation – a weeks holiday with the family to Bornholm.

2. I want to go to the beach.

3. I want to start my next reading project: Harper Lee’s To kill a mockingbird

4. I want to start exercising again.

5. Have cold drinks with my girlfriends in my new apartment.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s