July wishlist

Atelier Krogbeck - July wishlist

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6

En ny måned, byder på en ny ønskeliste. I denne omgang er den meget tøset, for at være helt ærlig, med alle de pastelfarver. Måske også en tand for tøset efter min smag, hvis hele ens bolig så sådan ud, men hvis man blander de lyse pastelfarver med noget råt eller naturmaterialer kommer det til at se godt ud!

Translation
New month, new wishlist. In this month my wishlist is a bit girly with all the pastel colors. Maybe even a tad too girly in my opinion, but if mixed with raw materials or natural materials, it will look very nice!

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s