Look what I’ve found…

atelier krogbeck - bottle opener
Da jeg, tilbage i vinters, var i London med min Bedste fandt jeg en rigtig fin lille ting, nemlig en øloplukker. Jeg synes generelt, at de fleste øloplukkere er enormt grimme, men denne er simpelthen så fin med den lyserøde sten og guldhåndtag. Den måtte jeg simpelthen have, så den kom med mig hjem. Jeg er senere blevet mobbet utrolig meget fra min kærestes side af, for at have købt den – men den er fin, og lyserød, og guld.

Translation:.
Back in February I went to London with my grandmother. I found the prettiest bottle opener. Generally I find most bottle opener really ugly, but this one with its slightly pink handle, and the gold details is just perfect. I had to have t, so it came home with me. Afterwards, I have been bullied by my boyfriend for the purchase – but its pretty, pink and gold, what not to love?

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Look what I’ve found…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s