Sur-over-jeg-ikke-skal-på-Roskilde

IMG_1198

Lige nu ligger tusindevis af beskidte, trætte, og højstsandsynlig, fulde unge i kø for at få en god plads på Roskilde Festivalen, som for alvor åbner i morgen. Gid det var mig! Jeg vil SÅ gerne på Roskilde, men mit studie har valgt at lægge en eksamen midt i næste uge, så den står på eksamenslæsning for mit vedkommene, øv. Hvem ligger overhovedet en eksamen der? nu studerer jeg også på Syddansk, som måske ikke har tradition for at så mange unge tager på Roskilde Festival, som på Sjælland, hvor f.eks. DTU ALDRIG lægger en eksamen under Roskilde, fordi de ved at de unge skal afsted. Bonderøve.

Jeg vil så meget af sted, at jeg er igang med at overtale en veninde til at købe de dyrtbetalte dagsbilletter, så vi kan komme ind og se The Weekend, som spiller på Orange scene om onsdagen – krydser fingre for det lykkedes 😉

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s