Crush on: Clamp Lamp

aterlier krogbeck - Clamp lamp

Man har efterhånden set den eftertragtede Hay clamp lamp flere steder – den er altså også virkelig fed, og kan sidde alle steder. Derfor måtte jeg simpelthen eje en for mig selv, og den ville se så pisse fed ud “hængende” på min sorte gitter opslagstavle (hvilket den også gør, eftersom den blev sat op det øjeblik den kom ind af døren). Selvom det er noget tid siden jeg rent faktisk købte lampen, synes jeg stadig den er super fed, og blev simpelthen nødt til at dele det med jer.
Da jeg ikke havde så mange penge sidst på måneden fandt jeg et lidt biligere alternativ til lampen, som fuldstændig ligner HAY’s version, og ikke mindst også Hey There Hi’s version af lampen, til en sølle pris af 175 kr. hos Hill Street – lige i budgettet for en studerende som mig.

Translation:
I have seen the attractive HAY clamp lamp several places – it is also very nice, and can ’sit’ where ever you want. I HAD to have one for myself, and it would look great on my black grid message board (which it also does, since I put it up there the minute the lamp came through the door). Even though its been a while since I actually bought the lamp, I still think it is so hot, and just had to share it with you guys.
Since I did not have that many money in the last days of the month I found a bit cheaper alternative to the lamp, which look exactly like HAY’s version and like Hey There Hi’s version of the lamp as well.

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Crush on: Clamp Lamp

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s