Mandags overspringshandlinger

En mandag, som ellers skulle være brugt på at få læst lidt op til eksamen, endte med en spontan tur i IKEA og få købt de sidste ting til lejligheden. Det var selvfølgelig også produktivt, meeeeen ikke den rette produktivitet i forhold til studiet.. det er altid op til eksamen man kommer på de sjoveste overspringshandlinger, i hvert flad for mit vedkommene, bare for at udskyde det kedelige til senere.

 

Translation:
A monday, which was supposed to be spend studiyng for my exam, ended up in IKEA to buy t he last things for the apartment. This was of course also productive, but not the right kind of productivity in accordance of my exam… 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s