Goodies from Etsy

Etsy - Atelier Krogbeck

1/Paper bag 2/mint bowl 3/concrete tray 4/ poster frame 5/concrete letter 6/ glass house 7/hanging planter 8/ day planner 9/ bread board

På Etsy findes der enormt mange, for at sige det mildt, mindre kønne ting og sager – som ser meget hjemmelavet ud (alle tingene er selvfølgelig hjemmelavede, men nogle er bare en del kønnere end andre). Mellem alle de nær så flotte hjemmekreationer, gemmer sig nogle vildt fede ting! ting som man rent faktisk har lyst til at købe! Jeg har udplukket et lille udvalg af nogle ting fra Etsy som jeg synes er værd at overveje at købe. Tingene her ligner jo noget ethvert boliginteriør firma kunne have spyttet ud i butikkerne.

Translation:
On Etsy is it possibly to find a lot of very not-that-pretty stuff – some of them looks very homemade (everything is of course homemade, but some thing are more pretty than others). Between all the not-so-pretty thing are some really cool stuff! I have collected some of the things I think one should take up to consideration to buy.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s