Serie søndag

Serie søndag - Atelier Krogbeck

Der er intet bedre end en søndag, hvor der ikke er andet på programmet end afslapning!
Jeg har det med at putte godt under dynen, en kop te i hånden og en serie på skærmen – og det er meget nemmere og fristende at gøre her i eksamensperioden 😉
Jeg har samlet et lille udpluk af de serie jeg ser for tiden – både nye som gamle.

House of Cards
Med den netop nye sæson, som udkom d. 30 maj, er House of Cards tilbage på min skærm, hvor jeg spændt følger med i drama, politik og skandaler i det Hvide Hus.
Hvis du ikke allerede kender House of Cards, så handler serien om krongresmanden Francis Underwood, som efter præsidentvalget bliver vraget som udenrigsminister i den nye regering, og han beslutter at hævne sig på dem, der forrådte ham i processen.

Friends
Den gamle kending Friends kører for tiden også over min skærm. Jeg har set hele serien, episode for episode, utallige gange. Selvom man kender alle episoder udenad, så er det som om, at når man er blevet færdig med sæson 10, så savner man de 6 venner – og så starter man forfra. Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke skal starte forfra denne gang, når jeg er færdig, men nu må vi se hvor længe det holder 😉
Til jer der ikke kender Friends, så er det først og fremmest på tide at komme igang, men så handler serien om 6 venner i New York. Her følger man dem igennem 10 år ed kærlighed, drama og deres hverdagsliv.

Døde Piger Lyver Ikke
Jeg er for nylig gået igang med Døde Piger Lyver Ikke, og må indrømme at jeg er fanget! Den minder måske meget om et klassisk high school drama ved første øjekast, men trods den teenage prægede stil, så synes jeg at den holder!
Hvis der sidder nogle, som ikke har hørt om den hypede serie endnu, så handler den (uden at afsløre for meget) om Hannah Baker som efter sit selvmord, har fået sendt bånd til personer, som har haft noget at gøre med hendes selvmord.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s