IKEA goodies

IKEA goodies - Atelier Krogbeck

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6

Det kan være dyrt at møblere et hjem – specielt hvis man er lige er flyttet hjemmefra, og ikke har mange møbler at gøre godt med. Eftersom jeg selv, og min kæreste, lige er flyttet, er det lidt gået op for os, at vi ikke har så mange møbler som vi gider have med (måske mere gældende for mit vedkommene), og eftersom vi ikke har så mange penge at gøre godt med, må man kigge på budget møbler. Jeg har haft kigget på alle diverse hjemmesider efter pæne, men billige møbler. Jeg synes at IKEA faktisk kommer med nogle fine løsninger til billige penge. Det positive ved at købe billige møbler er, at man altid kan skifte dem ud efterhånden som man får købt de møbler man higer efter, men måske skal spare sammen til.

Translation:
It can be very expensive to move – especially if it is the first time. Therefor I have been looking for nice budget-friendly furnitures, and I think IKEA has some good solutions. The positive, when buying cheap furniture is that you can buy the expensive ones when you have the money.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s