Lamps lamps lamps

Lamps Atelier

Tsé Suspension Lamp · Workshop Pendel · Molecular Pendent · Wellington Pendel · Bell Lamp · Juliet Pendel

Det kan være skide svært at finde den perfekte lampe til hjemmet – i hvert fald for mig! Jeg har kigget på samtlige internetsider, i butikker, på loppemarkeder osv, men har stadig ikke fundet en lampe som falder i god smag. Der har været flere som jeg syntes har været okay, men ikke helt det jeg går efter. Det er så også svært, når man ikke rigtig ved hvad man går efter, men går efter en god mavefornemmelse. Det gør det heller ikke nemmere når man har et vidst budget afsat….

Når det så er sagt har jeg fundet mange lamper som jeg godt kan lide! De passer måske bare ikke med resten af indretningen i min stue – det er nemlig en lampe til over spisebordet jeg går og mangler for tiden.

Translation
It can be very difficult to find the perfect lamp – especially in my case! I have been looking for lamps on several internet pages, flea markets, stores – you name it – but have not been able to find one I like.

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s