Juni måneds to-do liste

Distortion

picture taken from Aok.dk

Endelig er den her: juni måned! Juni betyder sommerens officielle begyndelse og massere af sol (forhåbenelig)! Det betyder også at jeg for alvor kan lufte sommerskørterne og hoppe i soltoppe – der er sikkert mange der kan begynde på det før termometeret rammer 20 grader, men jeg er desværre en rigtig frossenpind, hvilket også betyder at når temperaturen endelig viser sommergrader, så skal der fandme også vises nogle blege ben frem!

I juni måned vil jeg gerne:

 1. Have indviet min midi-nederdel (den første af slagsen jeg nogensinde har ejet). Jeg købte den helt tilbage i april måned, men eftersom jeg synes det har været for koldt, har den bare fået lov at ligge i skabet – det skal der laves om på nu!
 2. Jeg har min sidste eksamen i slutningen af måneden, så det skal fejres!
 3. Jeg vil rigtig gerne på Louisiana og se både Tal R’s udstilling (åbnede allerede i maj), men også Marina Abramovic’s udstilling.
 4. Så vil jeg gerne have mig og min kærestes lejlighed HELT færdig gjort. Vi flyttede ind i slutningen maj, meeeen der mangler stadig at blive ordnet nogle ting hist og her…
 5. Eftersom jeg har 5 eksamener der skal overstås, vil jeg gerne prøve at læse op på en cafe. Jeg har aldrig fået det gjort, da jeg generelt koncentrere mig bedst med absolut stilhed, men jeg synes altid der sidder så mange unge mennesker med deres computere, på cafeer, med en kop kaffe i hånden – og det ser så hyggeligt og afslappet ud. Det må jeg prøve.
 6. Jeg vil rigtig gerne færdiggøre den bog jeg begyndte at læse for snart 4 mdr. siden. Jeg elsker at læse, men ved siden af studiet bliver det desværre aldrig til så meget.
 7. Jeg skal til Distortien!

 

Translation:
Finally it is here: June. June equals summer and lots of sun – hopefully.

Things I want to do in June:

 1. Finally use my midi-skirt I bought in April, but due to the cold weather I have not been encouraged to use it, yet.
 2. I have my last exam in the last half of June, which I am going to celebrate!
 3. I want to see Tal R’s- and Marina Abramovic’s exhibition at Louisiana Musem.
 4. I want to empty the last moving-box in out apartment.
 5. I would like to try to study in a cafe. I might sound wierd, but I always looks so ‘hyggeligt’, and since I have so many exams, it is a great opportunity to do now. 
 6. I want to finish the book I started reading 4 months ago. I love to read, but aside from the studies, there is not much time for it.
 7. I am going to Distortion!

 

Skærmbillede 2017-05-04 kl. 21.07.45

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s